ACNECENTRUM HEEMSKERK (ook voor Rosacea)


Acnecentrum Heemskerk is een Huid-therapeutisch centrum, ontwikkeld voor mensen met acne. Het acnecentrum is een onderdeel van Schoonheidskliniek Huid&Duin.

Onze methode is een Medisch Cosmetisch hulpmiddel en vermindert de symptomen van Acne, zoals puistjes, bultjes en roodheid en het helpt ontstekingen te voorkomen. Tevens behandelen wij overgebleven littekens welke zijn ontstaan door acne.

*Zonder medicijnen is het mogelijk om binnen 3 maanden een verbetering van 85% tot 95% te behalen.

 
Acne is een veel voorkomende huidaandoening. Er bestaan verschillende soorten acne met diverse oorzaken. Het is dan ook logisch dat er diverse producten en behandel-therapien gebruikt worden bij de behandeling van acne. 

Onze therapie is een samenwerking tussen onze Acne-specialiste en de klant. Wij maken samen met u een plan van aanpak. Acnecentrum Heemskerk is Dé Acne-specialist voor de beste behandeling van puistjes. Ook voor de donkere huid.
                           
 

INTAKEGESPREK

Wanneer je voor de eerste keer bij Acnecentrum Heemskerk komt, krijg je altijd eerst een intakegesprek. Om een duidelijk beeld van de mogelijke oorzaak van jouw huidprobleem te krijgen is een intake gesprek belangrijk en noodzakelijk.  Samen met de acne-specialist bespreken en bepalen we het behandelplan en krijg je daarnaast adviezen voor de dagelijkse verzorging van jouw huid.

BEHANDELINGEN

Er zijn verschillende soorten behandelingen die een positief effect hebben op een huid met puistjes. Onze acne-specialist heeft veel ervaring met dit huidprobleem en kan samen met jou de huid verbeteren.

PRODUCTEN VOOR THUIS

De thuisproducten zijn verantwoorde therapeutische producten op medische basis die een goed  en effectief resultaat bieden.

Acne Littekens

Wanneer er bij acne sprake is van diepe ontstekingen, kan de normale wondgenezing worden verstoord en kunnen acne-littekens ontstaan. De collagene vezels van het bindweefsel zijn dan beschadigd. Er is dan een reliëf zichtbaar aan het huidoppervlakte, in de vorm van putjes of glooiende littekens. Vaak zien deze littekens eruit als een kuiltje in de huid. De diepte van de littekens kan variëren en de kleur is meestal rood of wit.

Oorzaak acne-littekens
Alle vormen van ontstoken acne kunnen een aanleiding zijn tot acne-littekens. De gevoeligheid voor het ontstaan van deze acne-littekens verschilt per persoon. Vooral de aanwezigheid van diepe ontstekingen, zoals bij acne conglobata, resulteert uiteindelijk in littekenvorming. Het is van belang om op tijd in te grijpen bij acne. Hoe langer de acne onbehandeld blijft, hoe groter de kans op blijvende weefselbeschadiging. (Acne-littekens kunnen ook ontstaan door zelf te krabben of te knijpen.)

Behandeling van acne-littekens en rest-acne
Er zijn diverse therapieën mogelijk die acne-littekens minder zichtbaar kunnen maken. De keuze van de behandelmethode hangt af van de diepte van de littekens en het huidtype. Tijdens het eerste consult bespreekt de huidspecialist met u wat voor u de meest geschikte behandeling is.


 
 Acne Therapie tot 18 jaar 45 min   € 69,95
 Acne pH Formula peeling treatment 90 min   € 105,00
 
NOTE: Zorgverzekeraars vergoeden Acne behandelingen vanuit de aanvullende verzekering, dit valt dus buiten het eigen risico!  Maak direct een afspraak.
 

"Klant over…: Na velen malen verschillende kuurtjes te hebben geprobeerd, zonder resultaat te bereiken dat ik eigenlijk wilde, had ik het eigenlijk al opgegeven. Tot dat ik een foldertje voorbij zag komen van Renata. Het klonk veelbelovend en ik heb toen een intake gesprek gevoerd. We zijn vanaf dat gesprek direct begonnen met reinigen thuis en na 2 weken begon het echte werk. `Ik kan nu eindelijk zeggen dat ik acne vrij ben op mijn borst! Wat een vooruitgang in die paar maanden. Ze heeft overal zo goed voor gezorgd en je kon haar altijd appen voor vragen! Tijd en geduld lonen, en het resultaat vergeleken met ervoor is echt fantastisch. Inmiddels begonnen aan mijn gezicht en ik heb er vertrouwen in.

Een hele blije klant van Huid &Duin, AcnecentrumHeemkerk!"