CRYOLIFT

Filorga Cryolift techniek

'IJskoud' de allerbeste als onderdeel van een effectieve anti-aging totaalbehandeling!

Met het ouder worden verliest onze huid aan spankracht, stevigheid en glans, waardoor deze er vermoeid en dof uitziet. Dit komt onder meer door de afname van huid-eigen collageen en elastine, alsmede een verminderde doorbloeding. Cryolift therapie is een zeer effectieve anti-aging methode die werkt door middel van bevriezing van huidweefsels en het insluizen van anti-aging werkstoffen met als doel om de huid op een relatief non-invasieve wijze, (mooi! zonder snijden), een radicale verjongingsboost te geven. Schoonheidskliniek Huid&Duin werk met de geavanceerde Cryolift therapie van Filorga.

Met haar behandelingen op cosmedische basis zorgt Schoonheidskliniek Huid&Duin met de Filorga Cryolift methode voor een perfecte symbiose tussen de werking van krachtig werkende anti-aging producten en het intensief bio-stimulerende effect van cryotherapie.


Wat is de Filorga Cryolift therapie?
De Cryolift geeft een constante koude af aan de huid die gestabiliseerd is op -15º Celsius. Dit gebeurt direct op de huid zónder echter enig gevoel van ongemak of bevriezing. De Filorga Cryolift therapie werkt radicaal op de getekende en vermoeide huid, waardoor deze aan stevigheid wint en opnieuw zichtbaar gaat stralen. Door middel van deze unieke en relatief non-invasieve methode, kunnen tal van verschillende biologische anti-aging vloeistoffen eenvoudig de huid ‘ingesluisd’ worden.

Veilig, pijnloos en zeer effectief
De Filorga Cryolift behandeling is veilig en pijnloos. Dankzij de techniek van gestabiliseerde koude, (het zogeheten’ Peltier effect’), kan de temperatuur worden gecontroleerd met een grote nauwkeurigheid. De toepassing van een thermale shock op de oppervlakte van de huid wordt onmiddellijk gevolgd door een overdracht van deze koude naar de dieper liggende huidlagen. Dit heeft drie belangrijke effecten. Er ontstaat een directe verdoving va de huid, de pompwerking van de kleine haarvaatjes wordt verbeterd en de doorbloeding in de huid wordt krachtig gestimuleerd hetgeen zorgt voor een stralende teint.


Filorga Cryolift

Filorga Cryolift als onderdeel van een effectieve Filorga anti-aging totaalbehandeling.

Bij Schoonheidskliniek Huid&Duin wordt de Filorga Cryolift techniek altijd toegepast als onderdeel van een effectieve anti-aging totaalbehandeling. Na de Filorga Glycopeel behandeling is de huid perfect voorbereid en ontdaan van dode huidcellen en andere onzuiverheden. De actieve ingrediënten van de biologische anti-aging vloeistoffen van Filorga kunnen dan door middel van de Filorga Cryolift techniek eenvoudig in de huid gesluisd worden.

Eenvoudig insluizen van geavanceerde Filorga anti-aging vloeistoffen.
Afhankelijk van de specifieke behoeften van de huid kan vervolgens als onderdeel van de effectieve anti-aging totaalbehandeling worden gekozen uit diverse biologische Filorga anti-aging vloeistoffen. Door middel van de Filorga Cryolift techniek kan hierdoor het vochtniveau van de huid worden verbeterd, kan de huid een intensieve regeneratie ofwel versteviging ondergaan.

Radicale herstructurering van het huidweefsel leidt tot zichtbaar (jeugd)herstel.
Dankzij de geavanceerde Filorga Cryolift techniek in combinatie met de biologische vloeistoffen van Filorga is Schoonheidskliniek Huid&Duin in staat om een radicale herstructurering van het huidweefsel te realiseren. De formules zijn geheel ontworpen voor het bevorderen van diverse biochemische reacties in de huid. De vitaminen in de biologische Filorga vloeistoffen zorgen voor het aanvullen van uiteenlopende mogelijke tekorten. Aminozuren genereren een betere proteïneaanmaak en de toegevoegde mineralen garanderen een betere huidbalans. Co-enzymen activeren de biochemische reacties en de toevoeging van nucleïnezuren stimuleren de synthese van kostbare proteïnen in de huid.

Het resultaat? Zichtbaar én voelbaar (jeugd)herstel van de vermoeide, doffe of getekende huid!

Een kuurbehandeling zorgt voor het beste resultaat.
Een behandeling met de Filorga Cryolift kan zowel als losse behandeling worden gedaan als ook in kuur verband. 

Voor het behalen van de beste resultaten kan de Filorga Cryolift behandeling bij SchoonheidsKliniek Huid&Duin het beste in een kuur van zes sessies worden ondergaan. Dit telkens met een
tussenligende pauze van 2 tot 4 weken
. Voor een optimaal onderhoud én behoud van de behaalde resultaten is een behandeling eens per 3 maanden het allerbeste!
 


Een Cryolift bestaat uit:

  • Reiniging

  • Glykolzuurpeeling

  • Insluisen cocktail met de Cryolift

  • Serum

 

Prijs complete Cryolift behandeling gelaat incl. hals - € 125,00