MESO ANTI CELLULITE

Er is nu demogelijkheid om het cellulite dat op ongewenste plaatsen zit op een vrijwel pijnloze manier te verwijderen met weinig inspanning. Door middel van het injecteren van kleine hoeveelheden actieve homeopathische bestandsdelen verspreid over het te behandelen gebied, wordt er voor gezorgd dat vetcellen op een natuurlijke wijze worden afgebroken en afgevoerd. 

Dit betekent dat er door het toedienen van kleine prikjes in de huid, van het te behandelen gebied, kleine hoeveelheden werkzame stoffen worden ingebracht. De actieve bestanddelen die worden geïnjecteerd lossen het vet op, zijn water afdrijvend en geven voeding aan de huid. Tevens wordt de bloeddoorstroming bevorderd, waarmee de belangrijkste oorzaken voor het ontstaan van cellulitis worden tegengegaan.

De behandeling wordt uitgevoerd met de zogenaamde ‘mesogun’.  Dit apparaat zorgt er voor dat op een snelle en doeltreffende manier de werkzame stof wordt ingespoten.

Voordelen actieve samenstelling:

 • lost het vet op
 • is water afdrijvend
 • geeft voeding aan de huid
 • verwijdert verharde weefsels onder de huid
 • bevordert drainage
 • bevordert de bloeddoorstroming

REGIO'S 

 • Bij mannen: cellulitis verwijderen aan heupen, love-handles en bovenbuik.
 • Bij vrouwen: cellulitis verwijderen aan binnenkant knieën, buitenkant dijen, billen.


Wij behandelen per zone maximaal 10 ml per behandeling!

 

VOORZORGSMAATREGEL
24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

INTERVAL
2 weken

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Wij adviseren een kuurvorm van 3 behandelingen.  Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. 

NAZORG
Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van body lotion tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur
na de behandeling. 

 

MESO CELLULITE

 1. Meso Anti Cellulite 5 ml € 100,00           Kuur 3x 5 ml   € 250,00
 2. Meso Anti Cellulite 10 ml € 140,00         Kuur 3x 10 ml € 350,00
 • Aansluitende vervolgbehandelingen  5 ml   € 75,00    /    10ml € 100,00