MESOTHERAPIE Haaruitval. VOOR WIE?

 

Voor vrouwen is een mooie bos haar verbonden met een gevoel van vrouwelijkheid en aantrekkelijkheid. Maar ook veel mannen ontlenen zelfvertrouwen aan hun haardos en lijden onder kaalheid.

Bij zowel vrouwen als mannen is haaruitval goed te bestrijden, tenminste, wanneer ze zich op tijd melden.

 

Er zijn vele vormen van haarverlies met diverse oorzaken.

Naast de erfelijke factoren spelen hormonen, immunologische processen en stress een rol bij haarverlies.

 

 


De Oplossing:

HAARGROEI STIMULATIE PROGRAMMA

Haar stimulatie programma is een speciale behandeling voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Deze techniek is alleen geschikt voor mannen en vrouwen die nog haargroei hebben, het maakt je haardos geleidelijk voller. Veel vrouwen hebben ook snel baat bij deze techniek.

HAARGROEI STIMULATIE PROGRAMMA BESTAAT UIT DRIE ONDERDELEN:

 1. BEHANDELING IN DE SALON

 2. DAGELIJKS THUISGEBRUIK VAN DE ECURI ANTI HAIRLOSS LOTION

 3. INNEMEN VAN DHT BLOCKERS


BEHANDELING IN DE SALON

Stap 1 van de behandeling; Door middel van micro injecties wordt in de bovenste laag, net onder de oppervlakte van de hoofdhuid een haaractivator ingebracht. Dit product bevat diverse actieve componenten. Deze stimuleren de productie van de haarfollikels. Ook de doorbloeding en de rijping van bindweefsel wordt geactiveerd. De betreffende factoren uit dit product hebben een herstellend vermogen op huid en haar. Onderzoeken laten zowel een toename van de haargroei als het groter worden van de follikels zien. Indien de oorzaak niet opgeheven kan worden is het bij de verschillende therapie vormen nodig de behandeling regelmatig te herhalen. Mits de behandeling tijdig wordt ingezet is het resultaat voor de meeste patiënten zeer bevredigend en kan haartransplantatie worden voorkomen.

Bij haaruitval starten we altijd met een kuur van minimal 4 a 6 keer om de week. Onderhoud is per individu verschillend.

KOSTEN: 

 • Behandeling met Haar Activator   €100,00
 • Behandeling met stamcellen        €150,00


Kuur: 5 behandelingen + 6e gratis (kuur dient binnen de met u afgesproken tijd afgemaakt te worden)


DAGELIJKS THUISGEBRUIK VAN DE ECURI ANTI HAIRLOSS LOTION

Stap 2 van het behandelplan is het dagelijkse gebruik van de Ecuri Anti Hair Loss Lotion. 

De lotion bevordert groei van nieuwe haren en versterkt de al bestaande haren tijdens en na de afloop van de behandelingen in de salon met de Haargroei Activator. We adviseren het elke dag op de hoofdhuid aanbrengen en licht in masseren. Het flesje is voorzien van een gemakkelijk te gebruiken sproeier. Ecuri Anti Hair Loss lotion is een krachtige samenstelling van kruidenextracten en etherische oliën die bewezen effect hebben op de haargroei. Onder andere bevat de lotion camphor, rozemarijn, salie en kaneel. De extracten uit deze kruiden dragen bij tot een sterke regeneratie van het haar. Naast kruiden en oliën zijn er ook de zogenaamde DHT Blockers in verwerkt. Deze maken  het haar minder gevoelig voor de schadelijke effecten van de hormon dihydrotestosteron. Na vele onderzoeken is gebleken dat DHT een sterke negatieve invloed heeft op de haar groei. Het is een van de veroorzakers van de gewone kaalheid (Alopecia androgenetica) bij mannen en vrouwen.


INNEMEN VAN DHT BLOCKERS: DHT BLOKKERSLOTION

Stap 3 van de behandeling is dagelijkse inname van DHT Blockers. Ecuri Cosmetics heeft een voedingssupplement samengesteld dat een belangrijk deel uitmaakt van onze Hair Loss Solutions methode. Het bevat krachtige kruiden en natuurlijke extracten die hebben bewezen de hoeveelheid DHT te verlagen. Het werkt harmoniserend op het hormoonhuishouding en versterkt de haargroei. Hierdoor stopt de haaruitval compleet en het haar ziet er weer voller en gezonder uit. 
 

DHT Blocker bevat de volgende ingrediënten:

 • Saw Palmetto (Serenoa Repens) extract uit de vruchtjes van de zaagbladpalm

 • Pygeum (Pygeum africanum) is een extract, meestal in vloeibare vorm, uit de bast van de Afrikaanse pruimenboom

 • Beta Sitosterol (extract uit dennennaalden)

 • Pompoenpit olie

 • Lycopeen (extract uit tomaat)
   

*De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. 
 


Geen haaruitval, maar enkel slap futloos en of broos haar?

Hierbij kunnen 1 a 2 behandelingen al voldoende zijn om de haren gezonder en sterker te maken. Bij dit type probleem adviseren wij dagelijks Yana collageen shots te gebruiken. Dit geeft een goede wederopbouw van uw huid en haren van binnenuit.

De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren Mesotherapiste. Elke behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten en is nagenoeg pijnloos. Slechts sommige mensen zullen het als licht gevoelig ervaren. Alle ingrediënten in de activator zijn puur natuurlijk van oorsprong.