Permanente Make-up

Permanent make-up is een duurzame make-up, die niet vervaagt, noch bij het sporten, noch in het zwembad of in de sauna.

Permanent make-up blijft door het aanbrengen van kleurpigmenten in de huid, afhankelijk van het huidtype en toestand van de huid, meerdere jaren zitten en behoeft slechts af en toe een kleine opfrisbeurt. Tijdrovende make-up bestaat niet meer. Een permanent make-up laat u er voortdurend verzorgd en perfect uitzien. 

Voor de behandeling vindt een uitvoerig consult plaats, waartoe ook wensen en voorbeelden behoren en ter afstemming getekend worden.
 


Wenkbrauwen

Permanent make-up geeft een duurzame en natuurlijke afwerking aan uw wenkbrauwen, door het zeer fijn aanbrengen van kleurpigmenten. Bij uw wenkbrauwen worden door pigmentatie enkelvoudige haartjes gesimuleerd. Omdat deze pigmentatie de natuurlijke groeirichting van uw wenkbrauwen volgt, is een verschil met de echte haartjes nauwelijks te onderscheiden. 

Ook kunt u kiezen voor de ombre techniek waarbij er tussen de haartjes een schaduw wordt aangebracht, waardoor de wenkbrauwen nog dichter lijken.

De wenkbrauwen wordt geperfectioneerd en geeft uw gehele aangezicht meer uitstraling. 

 

Eyeliner

Het aanbrengen van pigmenten als eyeliner op de huid van het boven- en onder ooglid gebeurt aan de hand van de overeengekomen lijnvoering en –sterkte. Deze klassieke eyeliner doet uw ogen oplichten en stralen.


 

'De klant aan het woord':

Door het jarenlang epileren van mijn wenkbrauwen had ik nog maar heel weinig haartjes over die ook steeds lichter van kleur werden. Renata heeft in twee 
behandelingen mijn wenkbrauwen zo mooi gemaakt dat mijn ogen weer veel sprekender zijn geworden, ook het lijntje onder en boven mijn ogen staat 
prachtig. Ik ben er heel blij mee. 

Ze is een topper!

Laura Weijzig

 

PRIJSLIJST
 
 Permanente Make-Up     
      
Wenkbrauwen shades, Full colour of Hairstrokes                                 € 299,00
Wenkbrauwen Ombre  € 299,00
Eyeliner boven of onder fijn  € 175,00
Eyeliner boven of onder dik  € 195,00
Eyeliner onder en boven fijn  € 275,00
Eyeliner onder en boven dik  € 295,00
Nabehandeling (alle) 4 tot 6 weken  gratis
Eventuele 3e (na)behandeling  € 75,00

Opfrissen Ogen:
Ogen onder of boven (binnen 2 jaar)   € 115,00
Ogen onder en boven (binnen 2 jaar)  € 135,00


Opfrissen (vaste klanten) € 115,00 tot 18 maanden