PROFESSIONELE PEELING - RESURFACING TREATMENT

 
Huid&Duin Skincare biedt Medisch Cosmetische huidverbetering.


De producten zijn samengesteld uit de meest geavanceerde en de hoogst mogelijke concentratie farmaceutische ingredienten voor maximale klinische resultaten. Hierdoor zijn de producten in staat om de diepere huidlagen te bereiken.

De professionele peelings bieden een uitgebreid behandelingsprogramma, geschikt voor elke huid en elk huidprobleem. Je krijgt maximaal resultaat in een minimum van tijd!

De peeling treatments zijn zeer krachtige peels die in de diepere huidlagen hun werk verrichten en een structurele verbetering bewerkstelligen.

Met echt een fantastisch resultaat al na één behandeling.

    


RESURFACING  de nieuwste generatie peelings!

Met een standaard peeling haal je de bovenste huidlaag weg en daarmee verbeter je het opname vermogen van de huid. Gewone peelings zijn vrij universeel. Je kunt ze voor van alles en nog wat inzetten. De werkstoffen die je daarna gebruikt bepalen het resultaat.


Maar de nieuwe generatie peelings werken anders!

Een moderne peeling peelt, maar brengt óók direct werkstoffen in de huid waardoor je huid anders gaat functioneren.  Bij een resurfacing doe je twee-in-een: je maakt huid gladder, maar tegelijk sluis je allerlei werkstoffen via geavanceerde delivery systems dieper in de huid. Dat betekent dat je specifieke peelings krijgt voor bijvoorbeeld verjonging of acne.  Je kiest met de klant dus van tevoren al welke peeling je gaat gebruiken.

Voorbeelden van de werkstoffen zijn Retinol, Niaciamide en Pycnogenol.

Groot voordeel van een Resurfacing is dat je heel gecontroleerd te werk gaat waardoor je sneller resultaat krijgt. Met een resurfacing activeer je de celdeling precies zoals jij het wilt. Als je aan de bovenkant iets weghaalt, maakt de huid aan de onderkant versneld nieuwe cellen aan. Die nieuwe cellen gaan gelijk al functioneren.

 

Kosten

Professionele Peeling - Resurfacing Treatment:  tijdsduur 90 minuten   -    € 99,95 - € 125,00


 
NOTE:  Bij Huid&Duin lezen wij ook de huid tijdens de behandeling.    Maak direct een afspraak!