pHformula

Deze producten zijn bij ons verkrijgbaar en kunt u bestellen. Mail naar info@huidenduin of via het contactformulier

pH Formula peelings zijn bijzonder effectief en geven opzienbarende resultaten op korte termijn. Deze unieke wetenschappelijke combinatie van dermatologische ingrediënten bieden de meest uitgebreide herstellende oplossingen voor huidproblemen zoals huidveroudering, gevoeligheid, rosacea, acne en hyperpigmentatie.

Wat doet PH Formula voor de huid
De behandelingen werken samen als een soort netwerksysteem en geven de huid alle voordelen zoals al gehele conditieverbetering, verbeterde uitstraling en totale huidverbetering en geven hoogstaande resultaten. De huid wordt sterker en ziet er jonger uit. De peelings zijn pijnloos en niet irriterend. Na de eerste behandeling zal uw huid en al frisser en gezonder uitzien.
 
Wat is een resurfacing peeling en wat is het verschil met een chemische peeling?
Een chemische peeling werkt alleen aan de oppervlakte van de huid. Een resurfacing peeling werkt tevens dieper in het weefsel. PH Formula is zo samengesteld dat het ook werkstoffen in de huid worden getransporteerd. Dat is resufacing: het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt. Om met de resurfacing peeling te mogen werken is veel kennis van de huid nodig. Daarom worden huidspecialisten speciaal getraind zowel in theorie als praktijk. Schoonheidskliniek Huid&Duin heeft ook deze training met succes gevolgd, waardoor wij de enige in de regio zijn die deze behandelingen mogen verzorgen.
 
Huidproblemen
pHformula is de eerste pharma-cosmeceutical die het resultaat is van een innovatieve combinatie van pharma-cosmeceuticals binnen de medische wereld. Combinaties van medische ingrediënten geven oogverbluffend resultaat zonder onaangename complicaties. Pre-en post producten zorgen voor beter resultaat, voorkomen sociale ongemakken en geven een comfortabel gevoel aan de huid.

De pHformula skin resurfacing behandelfilosofie zorgt voor het creëren van een minimale beschadiging om zoveel mogelijk cel-aanmaak te stimuleren. Werkstoffen worden dieper in de huid getransporteerd, waardoor huidproblemen van binnenuit worden aangepakt. Dit gebeurt door herhaaldelijke oppervlakkige resurfacings behandelingen. Ze hebben een laag risico en bieden meerdere voordelen voor de volgende huidproblemen:

 
A.G.E.
Collageenstimulatie
Vermindering van fijne rimpels
Versteviging van de huid
 
A.C.N.E.
Vermindering van littekens
Talgophoping
Puistjes en verfijnen van poriën
Deze behandeling is geschikt vanaf 15 jaar (vergoeding ziekenfonds mogelijk)
 
M.E.L.A.
Egaliseert de huidskleur
Vermindert pigment- en ouderdomsvlekken

C.R.
Vermindering van couperose
Rosacea en extreme roodheid
 
V.I.T.C.
Beauty-Boost op basis van Vitamine C en retinol
 


 

 

ERVAAR HET VERSCHIL